Uw Kerstpakketten specialist

Verzend je pakketjes op tijd voor de feestdagen

Deel artikel

Een groot deel van de mensen koopt de cadeaus voor de feestdagen online. Iedereen is tegenwoordig erg druk, op deze manier hoef je niet door de stad te slenteren op zoek naar cadeautjes als je hier geen tijd voor hebt. Aangezien je niet de enige bent die de kerstcadeaus online koopt, is het slim om je aankopen op tijd te bestellen. Zo voorkom je dat je pakketje te laat arriveert.

 

Vertraagde pakketten
Het zal niet veel mensen zijn ontgaan: de vele vertraagde pakketten voor Sinterklaas. Het stond in de krant en het was op TV. Door de enorme hoeveelheden pakketjes die vanwege Black Friday en Sinterklaas waren besteld, waren er erg veel vertraagde pakketjes. Dit is niet zo gek, de weken rond de feestdagen zorgen altijd voor topdrukte. Er moeten per dag ongeveer 1 miljoen pakketjes worden bezorgd. Zorg er daarom voor dat je je cadeautjes op tijd besteld. Zo voorkom je dat jouw pakketjes te laat aankomen. Ondanks dat er op een website misschien wordt beloofd dat als je het nu besteld, je het de volgende dag in huis hebt, kan er altijd iets misgaan. Neem dat risico dus niet.

 

Online winkelen
De afgelopen jaren kochten steeds meer mensen de cadeaus voor Sinterklaas en Kerst online. Ook dit jaar is dat weer het geval. Dit is natuurlijk niet zo gek, aangezien er over het algemeen steeds meer online wordt gekocht. Mensen ontwijken het liefst de drukke winkels rond de feestdagen. Er is ook een andere verschuiving te zien. Normaal werden de cadeaus altijd in november en december gekocht, dit jaar werd gezien dat er zelfs in september al werd geshopt voor de feestdagen. De grootste piek is wel nog steeds begin december.

Snellere aankoop
Ook is te zien dat mensen sneller overgaan tot een aankoop dan voorheen. Eerst werd altijd gezien dat er een bedenktijd was van ongeveer 3 dagen. Dit is overgegaan op 1 dag. De dag waarop mensen het meeste zoeken naar cadeautjes online is zondag. Op maandag wordt vaak de aankoop gedaan. Zorg er dus voor dat als je online cadeautjes wil bestellen, dat je dit dan tijdig doet. Laat je pakketten op tijd verzenden om teleurstellingen te voorkomen.
Verzenden naar het buitenland

Tegenwoordig is het ook erg gemakkelijk om pakketten naar het buitenland te versturen wanneer je familie of vrienden hebt die niet in Nederland wonen. Op deze manier worden ook deze dierbaren niet vergeten. Bestel online een cadeau en laat het direct bij het juiste adres in het buitenland bezorgen, of verstuur het zelf gemakkelijk via een parcelshop in de buurt. Denk er wel bij na dat verzenden naar het buiteland vaak iets langer duurt dan wanneer je een pakketje in Nederland laat verzenden.

Gerelateerd nieuws

Kerst

Onvergetelijke kersttradities

Kerst is een belangrijke en traditionele feestdag. Dat komt omdat het al eeuwen wordt gevierd. Tijdens Kerst wordt de geboorte van Jezus gevierd en herdacht.