Uw Kerstpakketten specialist

Blogs

Op deze pagina vindt u allerlei blogs geschreven door onze medewerkers, die de laatste ontwikkelingen goed in de gaten houden en deze graag met u delen. Wilt u zelf een blog plaatsen op onze website dan is dat zeker mogelijk, neem contact met ons op en mogelijk word uw blog goed gekeurd.

Wat zijn blogs?

Een blog is een tekstartikel dat online te lezen is. Je kunt het vergelijken met een artikel uit een magazine, maar dan online. Een blog wordt vaak persoonlijk geschreven door de auteur waarbij een bepaald onderwerp besproken wordt. Daarnaast heb je als bezoeker de mogelijkheid om te reageren op een bericht.

Zelf een blog aanleveren?

Natuurlijk is het wel belangrijk dat uw blog enigszins relevant is aan onze website, zorg ervoor dat u een goed onderwerp heeft waarover u wilt schrijven en waar genoeg over te schrijven is. Tevens is het belangrijk om te weten wat uw doel is; mensen entertainen, iets leren of wilt u de lezers overtuigen? Focus u tijdens uw schrijfproces op uw doelstelling om het verhaal gemakkelijk structuur te geven. Bedenk ook goed wat uw doelgroep is en of het onderwerp én uw doelstelling interessant genoeg is voor uw doelgroep.

Bekijk al onze blogs

Tips
bra1nzadmin

Kerstpakket bestellen tips

Het kerstpakket is ooit ontstaan toen boeren hun personeel vlak voor de kerstdagen verrasten met etenswaar. Toen ging het nog om aardappelen met name en

Lees verder
Kerst
bra1nzadmin

Onvergetelijke kersttradities

Kerst is een belangrijke en traditionele feestdag. Dat komt omdat het al eeuwen wordt gevierd. Tijdens Kerst wordt de geboorte van Jezus gevierd en herdacht.

Lees verder