Uw Kerstpakketten specialist

Stoere herentassen voor echte mannen!

Deel artikel

Ja je leest het goed, tassen voor mannen! Meestal zijn het de vrouwen die altijd en tas bij zich hebben, maar tegenwoordig komt de man er zeker ook goed mee weg. Meer dan zeker, want het staat ook nog vreselijk stoer. En nog een bijkomend voordeel is dat de mannen zijn spullen zelf bij zich heeft in plaats van bij de vrouw in de tas. Denk dat vrouwen dat toch ook wel fijner vinden. En zeker als je een dagje weg gaat, is zo’n tas meer dan handig in gebruik.
Maar welke soort tassen passen nu echt bij de stoere man? De modellen leren herentassen bestaan uit simpel en stoer. Er zit, in tegenstelling tot vrouwentassen, weinig variatie in de kleur. Maar voor veel kleur of kleurvariatie is ook helemaal niet nodig voor een man. De man van tegenwoordig kiest voor simpel en stoer. En het liefst makkelijk in gebruik en goed te combineren bij elk outfit.
Maar dat heeft een herentas ook helemaal niet nodig te veel kleur, want zwart, bruin, grijs of donder blauw volstaat prima. En deze simpele kleuren passen prima bij elk outfit.
Wat veel terugkomt dit jaar zijn de rugzakken. Deze herentassen passen zeker bij een sportief type. Maar niet alleen een sportief type gaat voor de rugzak, eigenlijk past deze tas overal wel bij. Vanwege zijn uiterlijk ziet deze tas er mooier uit dan zijn voorganger.
En ook de schoudertas kan prima als herentas, staat vaak mooi nonchalant. En het voordeel van een schoudertas is dat ze werkelijk bij ieder outfit wel passen. En zeer handig in gebruik.
De leren aktetassen zie je ieder jaar weer terugkomen, maar dit komt natuurlijk omdat het veelal in de zakelijke wereld wordt gebruikt, evenals de laptop tassen.
Dus heren, tijd voor een kijkje in een tassen winkel of misschien eerst even oriënteren online?

Gerelateerd nieuws

Kerst

Onvergetelijke kersttradities

Kerst is een belangrijke en traditionele feestdag. Dat komt omdat het al eeuwen wordt gevierd. Tijdens Kerst wordt de geboorte van Jezus gevierd en herdacht.