Uw Kerstpakketten specialist

Drie manieren om jouw werknemers te bedanken aan het einde van het jaar

Deel artikel

Als eigenaar van een bedrijf is het belangrijk om regelmatig waardering uit te spreken naar jouw werknemers. Kerst is een uitstekende gelegenheid om dit te doen. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om rond de kerst hun werknemers te bedanken voor hun inzet met een kerstpakket. Kerstpakketten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Zo kan je jouw werknemers bedanken met een waardebon, een traditioneel kerstpakket of een geschenkset. Wij vertellen je meer over deze drie mogelijkheden, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

De kracht van een traditioneel kerstpakket

Aan het einde van het jaar zijn veel feestdagen gepland. Tijdens deze feestdagen wordt er veel gegeten en gedronken. Wil jij jouw werknemers een handje helpen met de boodschappen die ze moeten doen voor alle feestjes rondom kerst en oud & nieuw? Dan is een traditioneel kerstpakket de beste keuze. Traditionele kerstpakketten is eigenlijk een boodschappenpakket. Dit pakket zit vol met producten die op allerlei soorten feestjes ingezet kunnen worden. Door jouw werknemers te verrassen met een traditioneel kerstpakket worden de kosten van de boodschappen gedrukt en zijn ze van de meeste belangrijke dingen al voorzien.

Een geschenkset

Wil jij jouw werknemers bedanken met een pakket met allemaal leuke dingen, wellicht voorzien van een bedrijfslogo? Dan zijn geschenksets de beste keuze. Een geschenkset is een cadeaupakket voorzien met allemaal handige, nuttige items. Denk bijvoorbeeld aan een goede waterfles/bidon, een handige reiskoffer, een handdoekenpakket of andere items die je altijd kunt gebruiken. Geschenksets kunnen ook een thema hebben, zoals bijvoorbeeld de keuken. Een keukengeschenkset kan bestaan uit een keukenmachine, diverse soorten keukengerei en een kookboek. De mogelijkheden van geschenksets zijn eindeloos, dus laat je fantasie de vrije loop.

Een waardebon

Een kerstpakket vinden dat aansluit op al jouw werknemers is een flinke uitdaging. Omdat geen mens hetzelfde is en dezelfde thuissituatie heeft, kan het lastig zijn om een beloning te vinden die bij iedereen past. Twijfel je over wat je het beste aan jouw werknemers kunt geven? Het is niet verplicht om jouw werknemers van een kerstpakket of geschenkset te voorzien. Je kunt ze ook bedanken met een waardebon. Er zijn verschillende soorten waardebonnen beschikbaar die nagenoeg overal ingezet kunnen worden. Met een waardebon kunnen jouw werknemers zelf een prachtig kerstcadeau kopen dat helemaal bij ze past. Zo krijgt iedereen een kerstpakket dat helemaal bij ze past.

Gerelateerd nieuws