Uw Kerstpakketten specialist

Kerstpakket bestellen tips

Deel artikel

Het kerstpakket is ooit ontstaan toen boeren hun personeel vlak voor de kerstdagen verrasten met etenswaar. Toen ging het nog om aardappelen met name en andere producten die de boer van het land had gehaald. Het was een extraatje om een stevige maaltijd te kunnen bereiden en een blijk van dank. Een blijk van waardering is het kerstpakket nog steeds. De inhoud is echter veranderd. Ben jij benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Lees dan onderstaande kerstpakket bestellen tips.

Kerstpakket bestellen? Bestel altijd een pakket extra

Een kerstpakket bestellen doe je op tijd en je bestelt er bovendien altijd een extra. Zeker als je vroeg bestelt kan het zijn dat tot de tijd dat de pakketten geleverd worden een extra personeelslid aangenomen wordt. Dat hij of zij geen kerstpakket krijgt zou ongemakkelijk zijn en dus neem je altijd een extra. Je kunt tegenwoordig een pakket bestellen waarin helemaal geen etenswaren meer zitten. Je kunt echter ook kiezen voor een pakket met alleen maar etenswaar. Daarbij heb je nog de keuze tussen de meer basic producten, maar  zeker ook voor alleen luxere producten. Een pakket bestellen is maatwerk geworden. Eigenlijk kun je precies dat pakket bestellen dat bij je past. Je kunt  zelfs nog onderscheid maken in personeelsleden. Als je weet dat de een gek is op bier, waarom zou je zo iemand dan geen bier kerstpakket geven? Een kerstpakket bestellen is dus eerst even goed nadenken wat jij als ondernemer nou precies wilt.

Iedereen hetzelfde of persoonlijke kerstpakketten?

De eerste vraag die je stelt als een kerstpakket bestellen aan de orde is, is of je iedereen hetzelfde wilt geven of iedereen een persoonlijk kerstpakket aan wilt bieden. Bovendien kun jij je afvragen of er een themapakket beschikbaar is dat past bij jouw bedrijf en of er per se een bepaald product in het kerstpakket moet zitten. Houd je rekening met de cultuur binnen je bedrijf en kies je vooral voor food of non-food op heb je toch liever een combinatie van beide? Een ding scheelt, zo’n beetje alles wat je wilt is tegenwoordig mogelijk. Een kerstpakket bestellen begint dus nadrukkelijk met het ordenen van de eigen gedachten over het aanbieden van een kerstpakket, iets dat ook weer te maken heeft met de grootte van je bedrijf uiteraard.

Heel veel themapakketten beschikbaar

Een kerstpakket bestellen is vooral keuzes maken. Veel aanbieders werken in thema’s, thema’s die variëren van food, cultuur, drank, beauty en wellness, home en living en Rituals om hiermee slechts het topje van de ijsberg te benoemen. Je kunt vaak aan al deze mogelijkheden nog een extra persoonlijke touch toevoegen dus. De verschillende thema’s zijn vaak overigens nog weer verder uitgewerkt. Zo betekent een kerstpakket bestellen met als thema cultuur  dat je kiest uit onder meer Italiaanse, Spaanse, Hollandse en Oosterse pakketten.  Binnen de drankpakketten die aangeboden worden kan het gaan om bierpakketten, non-alcoholische pakketten, wijnpakketten maar ook bijvoorbeeld koffie- en theepakketten. Een kerstpakket bestellen verdient aandacht. Jouw medewerkers hechten er waarde aan dat ze aan het einde van het jaar iets krijgen. De inhoud is daarbij nog niet eens zo belangrijk, het gaat om het gebaar. Kerstpakketwebshop.nl doet er alles aan om voor u de mooiste kerstpakketten samen te stellen.

Gerelateerd nieuws