Uw Kerstpakketten specialist

Verras je collega’s met een duurzaam kerstgeschenk

Deel artikel

Pepernoten liggen al vanaf september in de winkel. Speelgoedboeken vallen in oktober op de deurmat. Langzaam aan wordt het tijd om na te denken over de geschenken die je dit jaar gaat geven. De kinderen maken verlanglijstjes, wat een mooie richtlijn is voor wat je gaat kopen. Maar waar maak je je personeel of je zakelijke relatie blij mee? Elk jaar wil je natuurlijk weer verassend zijn. Ook je budget is bepalend voor wat de mogelijkheden zijn. We geven je hier 3 tips om een mooi kerstpakket voor je collega’s samen te stellen.

1. Kies een thema

Wanneer je vooraf een thema kiest, kun je gericht zoeken naar het juiste geschenk. Kies een thema wat past bij het huidige tijdperk. Zo is duurzaamheid  een thema wat niet meer weg te denken is tegenwoordig. Er zijn heel veel duurzame opties voor allerlei soorten producten. Daarmee laat je meteen zien dat je als bedrijf waarde hecht aan duurzaam ondernemen. Moet je het natuurlijk wel goed uitvoeren.  

2. Kies een verrassend geschenk

Hoe leuk is het om iets te krijgen waar je het bestaan niet af wist, of wat je zelf niet vaak koopt. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor het thema duurzaamheid is het mooi om een product te geven wat nog niet zo bekend is. Je kunt bijvoorbeeld één van de beste biologische wijn kopen. Collega’s zullen verrast zijn over de smaak van deze wijn. Je laat ze zo kennis maken met nieuwe smaken en mogelijkheden.

3. Kies meerdere geschenken

Uitpakken blijft leuk. Dat geld ook voor een kerstpakket. Kies bijvoorbeeld één hoofdcadeau en zoek daar nog een paar passende kleine cadeaus bij. Chateauneuf du Pape wijn is een bijzondere wijn, die je mooi als geschenk kan geven en duurzaam is. Je kan je cadeau inpakken in een mooi pakket. En om in het duurzame tintje te blijven, kies dan voor inpakmateriaal wat hergebruikt kan worden. Een mooie schaal of tas bijvoorbeeld.

Veel plezier met geven!

Gerelateerd nieuws